web analytics

I solnedgången vid sjön

Igår kväll träffade jag Katta, min allra äldsta och bästa barndomsvän. Vi konstaterade precis att vi varit vänner i över 20 år, det är ett tag det! Vi har gjort så himla mycket kul tillsammans genom åren och när vi väl börjar skratta båda två så finns det inget stopp. Herregud vad vi har flummat och hittat på hyss, det ena roligare än det andra.

Såhär mysigt hade vi det i alla fall igår:

Först gick vi en sväng och sen slog vi oss vid en badplats med den här fina utsikten.

Supermysigt!

//S

Posted in Bilder, Sara, Sommar, Sverige | 3 kommentarer

3 svar till I solnedgången vid sjön

 1. Katta skriver:

  Usch, vad gammalt. ”Jo, vi har varit vänner i över 20 år..” Shit vad tiden går!! Du är min äldsta och bästa barndomsvän, du med!

 2. Jenny skriver:

  Men halloj Sara! Vilka härliga bilder! Jag fick se att jag varit urkass på att svara på mina kommentarer, däribland dina. Förlåt för det :( När ses vi igen på Malta? Jag flyttar ner den 4:e september och blir kvar på obestämd tid. Tänkte pyssla lite med jobb och distansstudier, kan jag förvänta mig en pluggkompis? :) Stor kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv