web analytics

Karlbergs hinderbana

Ikväll gick jag och Tore en promenad till Karlberg och Karlbergs hinderbana, en hinderbana för militärer. Vi gick igenom alla hindren och Tore klarade alla bra (han har ju kört den många gånger i lumpen) men jag tyckte vissa var lite svåra. Den första stegen vågade jag bara klättra upp för och sen ner, inte ta mig över haha.. Man måste nog öva lite för att bli duktig på banan och inte vara rädd för att göra sig illa.

Folk myser i parken.

På väg till hinderbanan.

Vet inte hur många meter det här hindret är men det kändes högt..

I farten

En liten del av banan.

Komma upp var lätt, men sen satt man fast haha..nejdå ner kommer man ju alltid;)

Kungsholmen.

Nu ska vi planera lite mer inför festen imorgon. Vi ska nämligen ha en middagssittning här hemma, 18 pers blir vi. Ska bli väldigt kul:)

//S

Posted in Bilder, Sara, Sommar, Sverige, Tore | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv