web analytics

Lunch och jobb med Nicole

Idag var jag som sagt inne i stan på ett möte och det var väldigt trevligt. Känns som att jag skriver att alla möten är trevliga hela tiden men det har de faktiskt varit. Efter det mötte jag upp Nicole för en lunch vid Hötorget och sen fick jag faktiskt hoppa in och jobba en stund på Sveriges kommunikations byråer (där alltså Nicole jobbar). De behövde hjälp med att packa goodiebags inför ett event som de ska ha imorgon.

En mysig lunch med Nicole

En del av goodiebagsen..eller haha hur säger man i plural?

Har hunnit med lite träning också och sen har jag lagat thailändskt för första gången sen jag kom hem från Thailand. Både jag och Tore var ju riktigt trötta på thaimat där i slutet av vistelsen, men idag var det gott med lite chicken sweet and sour :)

Nu blir det kaffe och film!

//S

Posted in Sara, Sverige | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv