web analytics

Lunchdejt med Katta

Idag hade jag en jättetrevlig lunch med Katta. Kul att ha en lunchdejt att se fram emot när man jobbar! Så om det är någon som har vägarna förbi (eller vill göra en utflykt till) Nacka vid lunchtid så säg till :)

Söta rara Katta.

En laxsallad och en räksallad blev det, supergott!

Jag och Tore kom nyss hem från midsommarmiddagen jag skrev lite om igår, hur trevlig som helst. Och jag fick mig allt några härliga skratt! Bilder kommer imorgon:)

//S

Posted in Sara, Sommar, Sverige | 3 kommentarer

3 svar till Lunchdejt med Katta

 1. Emmy skriver:

  Hej! Ser himla gott ut du! =) Jag jobbar som projektledare på ett mediaföretag här i Oz och blir nog kvar något år till… Sen får framtiden utvisa vart jag hamnar efter det =) Hur länge är ni hemma i Sverige nu?

 2. Anna skriver:

  Älskar den här bloggen, Sara. Du uppdaterar så frekvent och bra, med bilder och allt. På riktigt: älskar.

 3. Sara skriver:

  Emmy: Vi är i Sverige till början av september, sen blir det Malta igen

  Anna: Åh vad glad jag blir, du är så gullig :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv