web analytics

Malin & Martinas 25-års fest!

I lördags hade Malin och Martina en gemensam 25-års fest och det var verkligen hur kul som helst. Jag hade jättetrevligt med de som satt vid mitt bord och kvällen bjöd på många skratt! Middagsmaten (grillad fläskfilé med potatisgratäng, rödvinsås och sallad, samt god förrätt och efterrätt) kunde inte varit bättre och de som höll till på dansgolvet kunde inte ha shakeat mer;) Sen måste jag också tillägga att festlokalen vi var i vad väldigt bra, Bällstabro värdshus.

Jag tycker hela kvällen blev väldigt lyckad så tack alla som gjorde den till det! Nedan kommer lite bilder från kvällen (om det är någon som inte vill vara med – säg till så tar jag bort den bilden!)

Malin och Eric

Tore och Ted

Martina, Sofie, jag och Johanna

Madde och Natti.

Det blev inte många timmars sömn mellan lördag och söndag så vi var rätt trötta igår på planet. Lyckades slumra lite men jag har så himla svårt att sova på flygplan så det blev inte mycket.. Och i natt fick vi heller inte sova särskilt många timmar i sträck för det var världens oväder ute. Det både blixtrade och åskade så man trodde det var krig utanför (det är faktiskt ingen överdrift). Idag gick vi dock upp ganska sent och det behövdes..

Har fullt upp med plugg för tillfället efter vår lilla minisemester i Sverige.

//S

Posted in Bilder, Fest, Sara, Sverige | 2 kommentarer

2 svar till Malin & Martinas 25-års fest!

 1. Malin skriver:

  Åter igen tack för en underbar kväll, är sååå glad att du och tore kom! Ps. Jag vill hemskt gärna ha de bilder du tog!

 2. Sara skriver:

  Jaa men såklart vi vill vara med när ni fyller år och har stor fest:) Det var verkligen jättekul! Självklart kan du få bilderna, kan skicka dem typ ikväll. Har du dropbox förresten?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv