web analytics

Middag och spel för fyra

I torsdags var vi på middag hos Isabelle och Jonas och det var hur trevligt som helst. Fick mig ett antal gapskratt under kvällen, vilket alltid är ett bra tecken! Vi åt god mat  (enchiladas (tror jag det var) med lövbiff, kantareller, ost och grönsaker), drack lite rött vin och spelade alias.

Alias brukar kunna plocka fram en del skratt.

Någon som har tips på andra spel som är väldigt roliga? Känner att det skulle vara kul att prova nåt nytt!

Igår kväll hade vi välkomstmiddag för Emilia som precis kom hem från Barcelona, lägger upp lite bilder från middagen senare. Idag ska vi börja städa ut lägenheten och jag ska träffa några tjejer på stan. Tore ska hjälpa till att måla om.

Hoppas ni får en fin lördag!

//S

Posted in Bilder, Sara, Sverige, Tore | 2 kommentarer

2 svar till Middag och spel för fyra

 1. Anders skriver:

  Vad går Alias ut på?

  Tyvärr kan jag inte rekommendera några andra brädspel, men kubb är ju alltid skoj :-)

  Sara, hur går det med antagningen då?

  Tore, jag är fortfarande nyfiken att få ditt inlägg på hur mycket/lite man tjänar som egenföretagare.

  Vänligen
  Anders

 2. Sara skriver:

  Hej!
  Alias går ut på att man ska förklara ord för varandra, man är i lag (ofta två och två men man kan vara fler) och tävlar mot ett eller flera andra lag. För varje ord man förklarar så den andre förstår får man gå ett steg framåt på banan. Och sen finns det lite annat man måste veta men på det stora hela så går det till så.

  Antagningen har gått bra, jag kom in på påbyggnadsprogrammet för fastighetsmäklare och börjar nu i september:)

  Jag tror Tore har pausat lite från bloggandet nu under sommaren, men han kommer nog igång sen när vi är på Malta igen, så får se om det dyker upp då!

  Hoppas allt är bra!
  //S

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv