web analytics

Middag på Vapiano och ett glas vin på Tures!

Igår kväll hade jag en jättemysig middag med Natti, Madde, Madde, Johanna och RabiaVapiano på Sturegatan(de finns tydligen en i Gamla stan och en vid Centralen också). Efter det gick vi till Tures i Sturegallerian och tog ett glas vin. Jag gillade Tures, skön musik och mysig miljö, så absolut värt ett besök!

Madde, Natti och Rabia på Vapiano.

Johanna, Madde och jag.

På Vapiano.

Madde och Johanna på Tures. Ser ni vad mysigt det ser ut med allt fint ljus :)

På Tures.

Glada miner!

Jag hade jättetrevligt igår fina flickor!

Idag har jag och Tore varit och fixat visum. Sen skulle jag försöka hitta en nyårsklänning och hittade faktiskt en i den första butiken jag gick in i, eller jag valde helt enkelt att inte leta vidare, jag bara tog första bästa haha. Hade ingen lust att springa runt överallt och leta hela dan. Men det blev en snygg klänning, aningen tajt bara så vi får se om jag kommer i den efter kvällens tacomiddag haha.

Ja, ikväll ska jag alltså hem till Malin på tacomiddag! Det blir jag, Martina, Linnea, Johanna och Malin då såklart.

Ses imorgon och då ska jag berätta om våra nyårsplaner!

//S

Posted in Sara, Sverige | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv