web analytics

Midsommar i Fjällbacka

I torsdag när Tore kom till Sverige satte vi oss i bilen och körde till Fjällbacka. I Fjällbacka har jag spenderat många sommarlov i min barndom så det är väldigt speciellt för mig:) Och SÅ himla fint. Många ställen på västkusten är underbara!

I år firade vi en alternativ midsommarafton. Det blev ingen fest utan en mysig picknick vid havet.

Midsommarstången på byn.

Vid bryggan i Fjällbacka.

Vi tog en liten tur till Grebbestad.

Lunch på Kanten kök&bar i Hunnebostrand. Vi åkte till Hunnebo på lördagen, främst för att träffa min vän Lotta men också för att käka lunch påväg till Orust där Tore spenderat många somrar. Lotta hade tyvärr fullt upp på jobbet och kunde inte gå ifrån (det var hur mycket kunder som helst) så vi hann i princip bara säga hej.

Lunch vid havet. Rökt makrill med potatissallad.

Nedanför Tores släkts stuga vid Orust.

På lördagskvällen åt vi grillat med min farmor och farfar, sen hann vi in till Renée och Björn en kortis innan vi åkte och hälsade på Tores vän Carl-Johan vars föräldrar också har en sommarstuga i Fjällbacka.

Från ett soligt västkusten (i all fall på lördagen och söndagen) till ett regnigt Örebro där vi åt lunch och fikade hos Tores farmor.

Får se om det dyker upp några fler bilder senare. Ikväll har vi ätit tacos och tittar på Allsång på Skansen, det är rätt mysigt tycker jag. Och jag höll på att skratta ihjäl mig åt ”och strax säger kråkan krax”. Haha..jaa jag är ganska lättroad. (Om det var någon som såg programmet så kanske ni vet vad jag menar).

//S


Posted in Bilder, Sara, Sommar, Sverige, Tore | 4 kommentarer

4 svar till Midsommar i Fjällbacka

 1. Johan Rhodin skriver:

  Superkul att ni hann träffa CJ också!

  Hälsn från Linkan

 2. Emmy skriver:

  Härligt att ni får tid tillsammans igen! Hittade er blogg för några veckor sedan och har läst ikapp nu! Ha det gott i sommarsverige, själv åker jag dit på semester om en vecka, som jag längtar! Emmy i Melbourne

 3. Sara skriver:

  Johan: Jaa det var väldigt trevligt :)

  Emmy: Vad roligt:) Åh så du ska också till Fjällbacka!? Avis haha.

 4. Johanna skriver:

  Åh fy vad mysigt det ser ut!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv