web analytics

Möten

Heej!

Idag har jag varit på ett trevligt möte, igår också för den delen. Och imorgon ska jag på ytterligare ett. Så jag hoppas på att det blir något bra utav alla dessa möten :)

Ibland saknar man det här. Fina fina Koh Chang.

Tore ligger på Malta och är sjuk stackarn.. Hoppas han blir frisk snart!

Imorgon blir det som sagt ett möte i stan på förmiddagen och sen ska jag luncha med Nicole, ska bli kul att få lite uppdateringar om allt som hänt på sistone:)

//S

Posted in Sara, Sverige | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Om VarSomHelst.nu

    Hej!
    Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

    Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

    Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
    - Malta
    - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
    - Sverige
    - Jobb på Malta

  • Senaste inläggen

  • Kategorier

  • Arkiv