web analytics

Nyår 2011

Nyår blev väldigt trevligt, vi firade tillsammans med Kalle, Åsa, Isabelle, Filip, Maria och Christoffer. Vi åt en jättegod tre-rätters middag, firade tolvslaget med champagne och fyrverkerier (som de flesta andra) och fick sedan mer sällskap inpå småtimmarna.

Den här veckan har varit full av praktik, plugg, en del ärenden, träning m.m. Har även haft trevligt sällskap av min kusin Anna som varit här och hälsat på några dagar.

Jag har bestämt mig (eller pappa har bestämt sig), för att jag ska vaccinera mig mot livmoderhalscancer så jag har tagit den första dosen vaccin nu i veckan. Andra dosen tas efter två månader och den tredje efter ytterligare fyra. Varför inte ta det när det finns vaccin?

Hoppas ni hade en fin nyårskväll och att veckan därefter varit bra. Nu ser vi fram emot trettondagshelgen!

//S

Posted in Bilder, Fest, Sara, Sverige | 2 kommentarer

2 svar till Nyår 2011

 1. åsa skriver:

  Fina bilder! Vi är glada att ni kom på just vår fest! :)
  Kram på er

 2. Sara skriver:

  Tack! Och Tack själv!
  Jättekul att fira med er:)

  Kraam

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv