web analytics

NYÅR!

Nyår tycker jag är ganska speciellt. De två senaste nyåren har varit helt fantastiskt bra! 2008 års nyår firades hos Loo på Ekerö med de flesta av mina bästa vänner, jag skulle tippa på att vi var ca 20 stycken på middagen och sedan kom det mer folk på festen efter. 2009 års nyår anordnades av Sandra och Martina i Bromma, också väldigt lyckat! Många nära vänner och jag skulle uppskatta att vi var ungefär 30 på middagen.

I år ska nyår firas hos Denise i Haninge och det blir en lite mindre middag än 2008 och 2009. Jag tror vi blir ca 12 stycken på middagen och sen ska det komma fler efteråt. Det blir i alla fall jag, Tore, Denise då såklart, Carro, Emilia, Linnea och Johanna.

Vi ska fira nyår hemma hos den här solbrända snyggingen! Bilden är från en resa vi gjorde sommaren 2007 till Zakynthos.

Carro, Denise, jag och Emilia.

Kanske hinner med och blogga en gång till innan jag ska iväg, åker vid 16 så vi får se..

Men jag passar på att säga det redan nu: GOTT NYTT ÅR KÄRA VÄNNER!

//S


Posted in Sara, Sverige | 2 kommentarer

2 svar till NYÅR!

 1. Emilié skriver:

  Fan vad smarrigt det såg ut med tacos!
  Hoppas ni får det superkul ikväll! GOTT NYTT! Puss och kram.

 2. Jenny skriver:

  Gott nytt år till dig/er vännen! Ha nu en fantastisk kväll :) Puss & Kram /Jennypenny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv