web analytics

Nyårsdessert med tjejerna

Igår var jag, Natti, Malin, Johanna och Madde hemma hos Martina på en mysig nyårsfika. Eftersom vi alla kommer att fira nyår på varsitt håll i år så tyckte vi det var passande att hinna ta en liten skål innan nyårsafton. Det blev en hel del smarrigheter!

En helbra kväll:)

Har varit på kontoret idag och ska snart träffa Katta. Ikväll kommer Tore och vi tänkte ha en lugn kväll och kolla på film. Några filmförslag?

Ha en fin fredagskväll  och Gott Nytt År får jag passa på att säga (vet inte om jag hinner in här imorgon..). Vårt nyår ska firas i Uppsala med en middagssittning för åtta hos Kalle och Åsa. Sen kanske det blir utgång, vi får se:)

//S

Posted in Bilder, Sara, Sverige | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv