web analytics

Ressugen?

Myyyys! Träffat mina jorden-runt-vänner Linpan och EP idag!! Vi åt pad thai och drömde oss tillbaka. För tre år och 26 dagar sen gav vi oss iväg. Hong KongThailand (Bangkok, Hua Hin, Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao, Khao Lak, Similian Islands, Phuket, Phi Phi Islands, Krabi) - Malaysia (Langkawi och Kuala Lumpur) - SingaporeIndonesien (Bali) – Australien (Sydney och Blue mountains) – Nya Zeeland (norra ön) - Fiji (fyra olika öar) – USA (Los Angeles och Las Vegas). Tror det var det..glömt något?

Härligt att ha minnen tillsammans med andra. Så himla kul att prata om saker man varit med om med någon som vet och förstår precis vad man menar. Jag är så glad för den här resan och vi hade så himla roligt tillsammans!

Efter varsin megastor pad thai gick vi vidare till ett café och drack lite chailatte.

Linnea åker tillbaka till Helsingborg imorgon och Emilia ska resa runt i Sydamerika i fyra månader från mitten av februari.

//S

Posted in Sara, Sverige | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv