web analytics

Skavsår kan ställa till problem..

Hejhej!

Nu var det några dagar sen sist..jag skyller på att tiden går så fort..men det gör den ju faktiskt!!

Jaa som rubriken ger en aning om så har två skavsår satt stopp för mitt sociala liv den här helgen. Jag vet, det låter konstigt men så är det. Jag har fått två stora skavsår på hälarna och kan inte använda skor, har ett par tofflor som jag använder men kan inte gå ut när det regnar eftersom det är lätt att såren blir infekterade (har heller inte kunnat sätta för skavsåren eftersom de fortsätter blöda/vara när det sitter en kompress för). Jag har jättekänsliga fötter och får ofta skavsår (tom av skor jag haft länge och i detta falla fick jag det av mina gympaskor som haft sen maj..=/) men så illa som det varit nu var det längesen det var..

Dessa skavsår gjorde i alla fall så att jag missade en kräftskiva i fredags med bla. Emilia, Denise, Carro och Linnea och en lunchdejt med MalinDanielle och Jenny igår, trist men det kommer fler gånger hoppas jag!

Mitt i maten. I torsdags var jag i alla fall på en mysig middag hemma hos Johanna, hon och Linnea hade gjort enchiladas med kyckling. Där var också Martina, Malin, Natti och Madde:) Alltid kul att träffa tjejerna!

Igår kväll hade jag och Tore en jättemysig kväll. Jag tycker verkligen om när man sitter länge vid middagsbordet och bara pratar om en massa saker:)

Hit eller dit..

Har lite olika funderingar om framtiden. Jag har så svårt att känna mig 100% säker på de val jag gör. Ena stunden kan något kännas så himla rätt och andra stunden undrar jag vad jag håller på med..är det bara jag eller fungerar fler så?

Nu ska jag i alla fall fokusera på att plugga körkortsteori de närmaste dagarna så får vi se vad det blir av det!

//S

Posted in Sara, Sverige | 2 kommentarer

2 svar till Skavsår kan ställa till problem..

 1. Emmy skriver:

  Ja de där framtidsfunderingarna är inte lätta att tampas med… Men man får följa hur det känns i magen just då och se vart man hamnar. =)

 2. Sara skriver:

  Jaa man får väl det, svårt att sia om framtiden..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv