web analytics

Sommarsittning!

I lördags hade vi en sommarsittning hemma hos oss på Drottninggatan. Vi blev sammanlagt 18 personer och fick precis plats i matsalen. Det var så himla kul och vi är jätteglada att ni som kom kunde vara med och förgylla kvällen med oss. Det blev en massa sång, lekar, skratt, mat, drinkar, shots och gud vet allt. Vi hade gjort i ordning en 7-kamp med ordlekar, musikintrotävling, äta-rem-snabbast-tävling m.m. Kul att alla var så engagerade och pratglada med allt och alla!

Till middag blev det älgstek och vildsvin med färskpotatis, rödvinsås och sallad. Förrätt var rökt vildsvin med pepparrotskräm, ruccola och pinjenötter. Till efterrätt blev det såklart en variant av kladdkaka – daimkladdkaka. Mojito, en egen variant av strawberry daquiri, hallonbål och en del annat gott blev det att dricka under kvällen.

Bashtin, Therese och Tore precis när alla hade kommit.

Alla är på väg att sätta sig till bords efter en välkomstlek (därav pappret på Åsas rygg).

Rökt vildsvin med pepparrotsås, ruccola, avocado och pinjenötter. Mojito till det. Sånghäften i bakgrunden, blev en hel del rolig sång;)

Johan, Madde, Andreas och Malin

Åsa och Simon

Klurar på en ordlek

Simon, Natti, Johanna, Danne och Gustav

Danne, Åsa och Simon i dimman efter ölbytarleken

Kalle och Sofie

Gustav, jag och Johan

Skål!

Tack Linnea, Sofie, Simon, Johanna, Gustav, Kalle, Åsa, Bashtin, Malin, Danne, Johan, Andreas, Natti, Madde, Johan och Therese! Och Tack Tores far som jagade köttet åt oss! ;)

Och tack Isjouren för all is! (Drinkarna blir så mycket godare med is i och ölen och vinet är så  mycket godare kylt)

Kommer nog upp lite fler bilder på fb någon dag:)

//S

Posted in Bilder, Fest, Sara, Sommar, Sverige, Tore | 2 kommentarer

2 svar till Sommarsittning!

 1. Malin skriver:

  Miljoner, miljarder och ännu fler tack för en fantastisk kväll!!! Allt var verkligen toppenskoj…och gott!!:) Kramar Från Malin Och Danne

 2. Sara skriver:

  Taack själva!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv