web analytics

Spontanfika på stan

Måste nog säga att det bästa med att bo i city är att man kan vara mer spontan än vanligt (i all fall jag). Idag efter jobbet blev det lite träning och sen mötte jag upp Linnea och Madde för en fika på stan. Tore åkte iväg till Uppsala för att vara med och planera inför ett bröllop som vi ska på i augusti. Han ska nämligen vara toastmaster när två av hans vänner gifter sig:)

Linnea och Madde på café 60.

Imorgon ska jag luncha med Katta som är så snäll att hon kommer ut till mitt jobb i Nacka (när man har en timmes lunch är det inte läge att åka in till stan för då försvinner ju tiden iväg). Ska bli jättekul att ses för nu var det alldeles för längesen.. På kvällen sen ska jag och Tore hem till Martina och Poffe där vi ska ha midsommarefterfest. Eftersom det blev en lugn midsommar för oss i år och i och med att vi inte firade med tjejgänget (som var tänkt från allra första början) så kommer en del av oss ha lite midsommarmiddag imorgon, ska bli supertrevligt!

Nu måste jag sova. Natti!

//S

Posted in Sara, Sommar, Sverige | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv