web analytics

Stockholmsmys

Jag och Tore har haft en lugn och skön helg. I lördags promenerade vi runt i Stockholm, gick på Nationalmuseet och tittade på utställningarna Lust&Last och De fyra årstiderna, åt lunch på Café Foam på Karlavägen, promenerade på Djurgården, lagade vår favvomiddag från studenttiden i Linköping (grillad kyckling och potatisgratäng) och tittade på Inception. Jag hade inte sett den filmen innan så jag tyckte det var dags att se den med tanke på att den fått så himla bra kritik.

Idag åkte jag ut till Ekerö för att övningsköra och träna. Var i princip ensam på gymmet, tycker det är rätt skönt att få vara det ibland:) Sen kom Tore ut lagom till middagen. Det blev såklart grillat;)

Promenadvänligt

Lunch och kaffe på Café Foam. Mysigt ställe på Östermalm.

Tore

Kvällsdopp.

Nu känns det lite som att jag tagit över bloggen haha..Tore kommer säkert igång och bloggar på Malta igen, annars får vi se hur vi gör.

Jobb imorgon!

//S

Posted in Sara, Sommar, Sverige, Tore | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv