web analytics

Sushi, fika och trerätters med fina vänner

I onsdags gick jag och Madde en sväng på stan och sedan åkte vi hem till Angelica för att äta sushi och umgås. Supertrevligt!  Jag, MaddeAngelica, Malin och Martina.

Igår mötte jag upp Anna för en långlunch/fika på Louie Louie, ett mysigt café på Bondegatan. Supermysigt!

Igår kväll åkte jag och Tore hem till Isabelle och Jonas för en middag. Vi körde en tre-rätters. De fixade förrätt och huvudrätt och vi stod för efterrätt och vin. Hur trevligt som helst! Blev lite plump efter önskemål från mig också;) Och herregud vad roligt vi hade åt den där fyran, det var så roligt att tårarna rann.

Nu ska jag snart ta mig in till stan igen!

Biljetterna tillbaka till Malta är nu bokade och betalda, vi landar på söndag kväll.

//S

Posted in Sara, Sverige | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv