web analytics

Takterass i Stockholm

Heeej!

Det var ett tag sen sist..har haft fullt upp helt enkelt. I måndags körde jag halkbanan, jobbade och på kvällen hade jag, Tore och min familj middag med Anna, Mattias, Ville och min moster Ingrid. Vi grillade, spelade pingis, badade och åt. Mycket trevligt:)

Annars har det varit jobb, en övningskörningslektion, trevliga middagar. Tore har också jobbat, träffat vänner. Igår kväll åt vi middag på stan och tänkte gå och titta på Pridefestivalen..vi gick dit men sen va vi så hungriga så vi gick och käkade och sen glömde vi bort att vi skulle gå dit haha.

I helgen ska vi på bröllop! Det är två av Tores vänner som gifter sig. Det ska bli jättekul! Jag tycker det är så himla kul att gå på bröllop. Alla är så glada och det är så bra stämning:) Har iofs bara varit på två bröllop tidigare men där var det så.

Måndagsmiddag.

Gustav, Ville, Tore, Martin och Mattias spelar rundpingis. Tydligen väldigt roligt:)

Jag och Tore åt middag på takterassen i stan en kväll.

Utsikt från en takterass på Drottninggatan

Läser en jättebra bok nu som jag kan berätta om sen!

//S

Posted in Bilder, Sara, Sommar, Sverige, Tore | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv