web analytics

Vaccinering, lunch och Il Caffé

Idag har jag vaccinerat mig på Cityakuten vid hötorget.

Höger ingång leder till vaccination, kom jag fram till med uteslutningsmetoden.

Eftersom jag är sent ute kunde jag inte ta en vanlig Twinrix (som man måste ta 3 veckor innan man reser). Istället fick det bli två sprutor, en mot Hepatit A och en mot Hepatit B. När vi väl kommer till Thailand får jag leta upp en klinik och ta andra sprutan mot Hepatit B (Hepatit A har jag direkt skydd mot).

Därefter lunchade jag med en väldigt god vän på kungshallen och nu har jag begett mig till Il Caffé på Kungsholmen. Satt här i somras och det fungerade väldigt bra. Det var lite svårare att hitta den här gången, allt ser helt annorlunda ut i snön än i grönska.

Nu är det jobb som gäller.

//Tore

Posted in Sverige | 2 kommentarer

2 svar till Vaccinering, lunch och Il Caffé

 1. [...] Vaccinering, lunch och Il Caffé [...]

 2. [...] Vaccinering, lunch och Il Caffé [...]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv