web analytics

Världens godaste kanelbulle?

Nu när jag inte jobbar (praktiken på Notar fick skjutas fram pga två nyanställda som de var tvungna att ta hand om på det kontoret jag skulle vara) vill jag träffa folk hela tiden. Måste plugga en del på dagarna också förstås, men man kan ju hinna lite av varje:) Dagens dejt på stan blev med Linnea. Vi fikade på Café 60 och måste säga att kanelbullen där var supergod. Stor va den också haha.

Kaneeeelbulle

Snart slut..

Fina Linpan

Jaha, då fick ni följa med på dagens fika. Intressant va. Nu har jag suktats färdigt för idag.

För övrigt tycker jag verkligen man kan känna att hösten är på väg. Det är mycket kallare i luften och många har börjat dra på sig långbyxorna..sommaren är som sagt kort i Sverige.

Strax ska jag och Tore bege oss hem till Isabelle och Jonas på middag:) Trevlig kväll!

//S

Posted in Sara, Sommar, Sverige | 34 kommentarer

34 svar till Världens godaste kanelbulle?

 1. Martin S. skriver:

  De har öppet typ sent om nätterna också om man skulle råka bli sugen på en kanelbulle, bara så ni vet! ;)

 2. Sara skriver:

  Hahah aa precis, skitbra:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv