web analytics

Internetproblem påverkar humöret

Något vi märkt när vi rest runt och försökt arbeta samtidigt är att vårt humör försämras med nedladdningshastigheten. Det är väldigt irriterande när internet inte fungerar.

Om man arbetar och är inne i vad man gör är det fruktansvärt frustrerande att man måste vänta 3 minuter bara för att man tryckt på en knapp.

När internet fungerar är våra datorer magiska informationsmaskiner som tack vare google och wikipedia har fantastiska egenskaper. Med några enkla klipp kan man få reda på hur många det bor på Koh Chang och vad det är för väder i Sverige.

När internet inte fungerar är datorerna stela, klumpiga maskiner som till sin höjd duger till att se på förnedladdade filmer. Den konkurrerar med TVn i rummet, en betydligt billigare och enklare apparat. TVn har dock fördelen att man inte måste förberett en månad innan vilken film man skulle se (när man hade tillgång till ett svenskt superinternet).

Det är najs med värme, sol, prisvärda restauranger och allt annat u-landet Thailand erbjuder. Det börjar dock bli jobbigt att arbeta med ett u-landsinternet.

En allt för vanlig bild här nere.

//Tore

Posted in Teknik | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv