web analytics

Anställt min första frilansare via oDesk

Idag har jag anställt min första frilansare via oDesk. Det var väldigt annorlunda från hur jag brukar anlita frilansare, via freelancer.com. Jag hoppas att skillnaderna kommer att vara mig till fördel.

Den största skillnaden är att man i oDesk främst betalar per timme. Man ”anställer” en person och anger hur många timmar i veckan de har rätt att debitera. Sen ger man dem en titel i företaget.

Den anställde blev en vietnames som ska bygga ett PHP-skript som uppdaterar en databas och slussar vidare användaren.

Hans titel blev ”osCommerce Expert”.

//Tore

Posted in Jobb, Thailand | 1 kommentar

Ett svar till Anställt min första frilansare via oDesk

 1. Every weekend i used to pay a quick visit this web site, because i wish for
  enjoyment, for the reason that this this web page conations truly good funny data too.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv