web analytics

Bang Bao, Koh Chang

Efter att vi besökt Klong Plu waterfall körde vi ner mot södra Koh Chang, närmare bestämt till Bang Bao, en liten fiskeby där husen är byggda på pålar i vattnet.

Bang Bao.

Väldigt små hus. Får man ens plats där inne?

Daniel och Tore.

På väg ut till piren är det en massa butiker, restauranger och bungalows. Allt är byggt på vattnet.

Bungalows.

Carl och Tore.

Piren och några fiskebåtar.

Carl och piren.

Fiskebyn.

Som ni ser var det ganska molnigt när vi besökte Bang Bao. Men det var en gullig liten by och det var trevligt att gå genom fiskebyn ut till piren och båtarna. Fin utsikt runt omkring också!

//S

Posted in Att göra Thailand, Bilutflykt runt Koh Chang, Koh Chang, Thailand | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv