web analytics

Bangla Road

Igår tog vi tuktuk till Patong för en helkväll där. Vi tryckte in oss 11 stycken i en tuktuk och det var inte jätteluftigt där inne kan jag säga, men det gick! Från början var jag rädd att tuktuken skulle braka ihop haha. Vi hittade en prisvärd restaurang i närheten av Bangla road, partygatan i Patong, så efter middagen hade vi nära ut!

Alla förutom Stefan som tar bilden och Daniel som satt fram med chauffören.

Långbord på middagen i Patong

Bangla Road i Patong, fullt med folk, musik och inkastare överallt.

Efter middagen gick vi ut på bargatan. Alla slet och drog i oss, attraktivt med ett sällskap på 11 pers. Till sist gick vi in på ett ställe där vi kunde pruta ner drinkarna lite. Fick också tillgång till flera spel vilket var kul. Smart av baren, det lockar gäster!

Carl och Christoffer ser vem som kan spika ner spiken först.

Fia och jag på klubben Seduction. Bra dj:s på övervåningen :)

Idag har vi lunchat med allihop och sagt hejdå till Carl som åkte till Bangkok  för att om några dagar åka tillbaka till Sverige. Precis innan lunchen dök Elsa upp, hon ska vara med på PBC här i två veckor, kul!

//S

Posted in Kvällstid, Patong, Thailand | 2 kommentarer

2 svar till Bangla Road

 1. Johanna skriver:

  Vad brun och fin du är Sara! :)

 2. Sara skriver:

  Tack :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv