web analytics

Biläventyr på Koh Chang

Heej!

Idag har vi varit på ett väldigt roligt biläventyr runt Koh Chang. Vi har åkt på vägar av småsten och berghäll, i krokiga backar och tätt intill stup där man inte skulle vilja åka av vägen. Vi har räddat strandsatta turister från äckliga bungalows och knark. Vi har hunnit med vattenfall, en fiskeby och x antal utsiktsplatser.

Hinner inte gå in mer i detalj just nu och den del storys behöver nog ett eget inlägg så vi får se hur vi väljer att dela upp det.  Nu ska vi snart möta upp de andra för middag. Det blir bara en bild så länge men jag lovar att fixa fler senare!

Tore, Carl, jag och Daniel.

Later!

//S

Posted in Att göra Thailand, Koh Chang, Thailand | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv