web analytics

Bio i Bangkok

Heej!

Idag har vi varit i Siam Paragon en liten sväng,  gått på bio i Paragon Cineplex, ätit Sukiyaki buffé och varit uppe i Sirocco Tower.

Att gå på bio på Nokia ultra screen i Paragon Cineplex var en upplevelse i sig. Här i Bangkok har de tagit bio-upplevelsen till en lite högre nivå än i Sverige. Köper man lyxbiopaketet (Nokia ultra screen) får man en liten fika i VIP loungen innan bion, sitta i jättesköna i fåtöljer som man kan fälla ner till liggande och service direkt vid biostolen.  Man får även en filt (vilken verkligen behövs då det är kallt inne i salongen. Det viktiga var såklart fåtöljerna och att man fick sitta i sin egen lilla kupé.

I VIP loungen innan bion skulle börja.

Fåtöljerna.

Skön biostol :)

Läsken var megastor. Trodde snarare man var i USA än Thailand..

För att gå på bio på Nokia ultra screen i Paragon Cineplex får man betala 700 baht per person. Vill man ha Cola och popcorn eller annat godis får man betala det för sig (det ingår alltså inte i priset). Med tanke på att det kostar runt 120 kr att gå på bio i Sverige idag så är väl 700 baht för det man får här i Bangkok ganska överkomligt!

Bilder från middagen och Sirocco Tower kommer sen!

//S

Posted in Att göra Thailand, Bangkok, Thailand | 4 kommentarer

4 svar till Bio i Bangkok

 1. Martin S. skriver:

  Det är så här ett biobesök ska se ut! Inte 900 svettiga svenssons som blir lurade med hutlösa priser och noll service. Har man tur så ser man över den jeppe som sitter framför en också.

  Kanske skulle ta och starta en lyxbiosalong i Sthlm?

 2. Sara skriver:

  Haha precis!!

  Yes en lyxbio i Sthlm vore inte helt fel :) Undra bara vad priset skulle bli..

 3. Carl skriver:

  Vilken film såg ni?

 4. Sara skriver:

  Vi såg Morning Glory, en komedi med Harrison Ford och Rachel McAdams, den var faktiskt riktigt bra! En hel del roliga skämt :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv