web analytics

Borttappat visakort och dess konsekvenser

Det sista som hände i Koh Chang var att jag slarvade bort mitt visa-kort. Jag tror att jag, pinsamt nog, glömde kvar kortet i bankomaten sista gången jag tog ut pengar.

När jag upptäckte att kortet var borta ringde jag och spärrade kortet. Lyckligtvis har jag även ett maltesiskt visa-kort så jag kan fortfarande få ut kontanter här nere.

Det jobbiga är att jag sen måste fylla i nya kortuppgifter för alla automatiska betalningar hos diverse webbtjänster. Google Adwords slutade visas, Skype fyllde inte på nya krediter, Dropbox spammade med varningsmail och helt plötsligt kunde jag inte lyssna på spotify i mobilen längre.

Synd att Paypal tar så höga avgifter, annars hade jag kunnat styra alla betalningar via dem och sen bara uppdatera på ett ställe.

Skönt dock att detta innebär att jag blir av med min prenumeration på JibJab (som jag inte listat ut hur man avslutar).

//Tore

Posted in Shopping, Thailand | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv