web analytics

En liten simtur

Hallå!

Jag har ju som sagt fått ont i en muskel ovanför knät och det känns inte alls bra. Har haft samma problem förut en gång och det tog rätt lång tid innan det blev bra igen :( Men jag får ge det några dagar till innan jag uppsöker läkare.

Vi tog oss i alla fall tid att gå och simma lite (jag tänkte att det skulle vara skonsamt för knät men det gjorde ont ändå) så det blev mest bad för min del.

Här är The Palms 40 metet långa pool. I bakgrunden ser ni att de har fler pooler.

Vissa har närmare än gångavstånd till poolen.

Snart är det middagsdax här i Thailand!

//S

Posted in Bilder, Sol och bad, Thailand | 2 kommentarer

2 svar till En liten simtur

 1. Erik skriver:

  Den poolen var minst sagt läcker :)

 2. Sara skriver:

  Den är nice :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv