web analytics

En söndag i Kamala

Heej!

Idag har det blivit lite dåligt med bloggandet men jag tänkte uppdatera er lite nu i alla fall.

Jag är röööd i fejjan. Låg ute och solade vid poolen i två och en halv timme och shit vad det tog. Solen är jättestark här när den väl är framme. Jag har inte solat sen vi var på Koh Chang så det var inte så konstigt att jag brände mig. Kan i och för sig inte säga att jag var särskilt försiktig heller.. :( Jag tänkte lägga upp en bild men nja..jag skippar nog det.

Lunch åt vi på ett av våra favoritställen här i Kamala (måste ta reda på vad det heter). Deras green curry chicken är jättegod! Det är lite roligt för jag har en tendens att äta en och samma rätt flera gånger i rad tills dess att jag tröttnar på den och sen byter jag. Inte så smart kanske!?

På eftermiddagen var jag och tränade. Körde lite annorlunda än jag brukar göra, kul med nytt! Jag vet inte om det är någon idé att jag skriver mer om det för jag vet inte om någon är intresserad av att veta haha..

När det var dax för middag mötte vi upp de andra; Christoffer, Carl, Stefan, Daniel och Petter. Efter middagen gick i till vårt favoritkafé Café Zen. De har god glass, goda kaffedrinkar, shakes och lite annat! Vi är redan stammisar där :)

Imorgon ska vi åka till Phuket town för att förlänga våra visum. Om vi har tur tar det inte hela dagen men vi får se..

Hoppas ni haft en bra helg!

//S

Posted in Kamala beach, Mat/restauranger, Thailand, Vardag | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv