web analytics

En videohälsning från Koh Chang Thailand

En stor anledning till att vi är på Koh Chang är för att vi är med på Paradise Business Camp.

Vi spelade in en videohälsning till den svenska webbscenen när vi var här nere, filmen visades på ssmx som var för några veckor sedan.

I hälsningen ser man lite hur vi sitter och arbetar på 15 Palms, tyckte därför det kunde vara intressant att posta även här:


Vad tyckte ni? Blev det bra?

//Tore

Posted in Koh Chang, Thailand | 1 kommentar

Ett svar till En videohälsning från Koh Chang Thailand

 1. Liisa skriver:

  Okej, fan va skoj!

  Jo med mig är det bara bra, full rulle då cheferna lämnar en ensam. Men det är bara skoj :D Vädret varierar från bra till dåligt faktiskt. När det är sol är det helt underbart, ca 17-18 grader (men det skrattar ni väl åt) haha. Nu är det ju inte så länge kvar tills ni kommer tillbaka :D Faan va tiden rinner iväg!!

  Ha det super! Kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv