web analytics

Fisk-massage!

Ikväll har vi provat på fisk-massage vilket var väldigt roligt! Man sitter med fötterna i ett akvarium fullt av fiskar som biter på ens fötter. De äter huden så det är jättebra om man vill ha fina fötter. Fiskarna äter hård och död hud som man gärna vill bli av med ;)

Jag stoppade först ner fötterna i akvariet med de stora fiskarna och det kändes ungefär som att massor av krabbor kröp på en. Det kittlades en del men efter ett tag var det rätt skönt, men ändå en konstig känsla. När jag sedan provade akvariet med de små fiskarna kändes det mer som små små stötar. Vi satt 15 minuter och betalade 150 bath, men nästa gång ska vi sitta en halvtimme, för vi kommer garanterat ta fisk-massage igen :)

Stora fiskar.

Tore och Christoffer låter fiskarna äta på deras fötter.

Småfiskarna.

Sitter med fötterna i småfiskakvariet.

Efteråt var fötterna mjuka och lena. Vi ska prova att ta fiskmassage några gånger och utvärdera om det hjälper mot hårda fötter!

Hoppas ni mår bra!

//S

Posted in Att göra Thailand, Thailand | 4 kommentarer

4 svar till Fisk-massage!

 1. Liisa skriver:

  haha coolt :D

 2. Rhodin skriver:

  Jag tycker det låter lite fishy!

 3. Sara skriver:

  haha aa men det gav effekt alltså :)

 4. EP skriver:

  Det låter FETT JÄVLA ÄCKLIGT FY FAN.

  Men av någon anledning måste jag prova det där med. Haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv