web analytics

Frukostbuffé på Ramada Hotell, Bangkok

Nu sitter vi i hotellets restaurang och har precis ätit frukostbuffé. Vi bor på Ramada Hotel som ligger precis intill Robinson Department store och Sheraton Hotel (vet inte om det säger så mycket men ändå). Incheckningen är vid 14 så vi har ännu inte sett vårt rum men ni kan få en uppdatering senare. Hotellet är i varje fall fyrstjärnigt och ligger, enligt Tripadvisor, på plats 19 (av 618) över bästa hotell i Bangkok. Vi får ge en utvärdering senare!

En del av frukostbuffén. Det finns även thaimat, bacon, korv, olika juicer mm men jag tog inte med allt på bild.

Nu blir det lite jobb och plugg fram tills vi får våra rum. Sen får vi se vad vi hittar på!

Vi har några saker på att-göra-i-Bangkok-listan som vi hade tänkt göra dessa dagar. Det blir såklart lite shopping, ett besök upp i något högt torn (Vertigo eller Sirocco?), kanske en tur på floden. Några andra förslag på vad man kan hitta på här i Bangkok?

Hoppas ni har det fint!

//S

Posted in Boende, Mat/restauranger, Thailand | 3 kommentarer

3 svar till Frukostbuffé på Ramada Hotell, Bangkok

 1. Petter skriver:

  Om ni behöver lämna in mer tvätt kan jag rekommendera Highspeed Laundry ganska nära ert hotell (ligger mellan Asok och Nana bts-stationer) http://hispeedlaundry.siamit.net/

 2. Britt-Inger skriver:

  Ett besök på marknadsvaruhuset MBK kan jag rekommendera, mycket häftigt. Sen ska ni besöka China Town. De små gränderna med enormt mycket mat. Men, som vår guide sa, här är inte maten avsedd för västerländska magen. Bara titta! Men besök stället, det är så annorlunda.

 3. Sara skriver:

  Tack för tipsen! MBK var vi på förra gången i var här men vi ska nog dit igen :) Vi fick tipset om Platinum fashion mall också, så det blir det nog idag. Chinatown låter kul, men om vi åker dit ska vi akta oss för maten :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv