web analytics

Hur man halverar hotellkostnaden i Bangkok

Innan vi anlände till Bangkok hade Sara kollat upp några hotell och deras priser på internet. Vi valde ut ett hotell och åkte dit. På internet stod det att det skulle kosta 850-950 BTH/natt. Receptionisten ville dock ha 2200 BTH/natt och sa att det var så mycket det kostade om man inte bokade på internet.

Vi valde då att köpa 1h wifi-tid för 200 BTH. Sen satte vi oss i deras sköna soffor och bokade via internet.

Sara bokar hotellet vi är på.

Tack vare lite förberedelser och laptops med bra batteritid (Saras) halverade vi vår boendekostnad i Bangkok på 30 minuter. Vi kände oss väldigt duktiga efteråt.

//Tore

Posted in Bangkok, Thailand | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv