web analytics

Kaffehuset bjuder på glass!

Igår var det Alla Hjärtans Dag. Egentligen ett påfund av försäljare. Men man kan ju lika gärna göra något speciellt denna dag som någon annan dag, så varför inte spendera den med den/de man tycker mest om!?

Eftersom vi går ut och äter alla mål, varje dag, här i Thailand så var det lite svårt att få gårdagens restaurangbesök att kännas mer speciellt än vanligt..

..så det blev en mysig fika på Kaffehuset efteråt

Supergod glass!

Kaffehuset har en massa kaffedrinkar, fruktdrinkar och glass i olika smaker och kombinationer. Absolut värt ett besök om man är på Koh Chang!

//S

Posted in Koh Chang, Mat/restauranger, Thailand | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv