web analytics

Letar boende igen

Nu har vi sovit en natt på det nya stället och oj vad vi sov dåligt. Hårda sängar, högljutt från gatan (speciellt tidigt på morgonen då trafiken drog igång) och air-con utan dosa, vilket innebär att vi måste veta om den ska vara på eller av innan vi går och lägger oss.

Vi har varit runt lite och tittat på andra boenden nu på morgonen. Inte hittat nåt bra än men vi ska ut igen och titta om en stund, ska bara jobba några timmar först.

Wish us luck!

Bild från Eden hotell i Karon beach, Phuket.

Later!

//S

Posted in Bilder, Karon beach, Thailand | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv