web analytics

Lördagsmorgon

Heej!

Jag började dagen med att gå till gymmet medan Tore åkte till Patong för att fixa ett par simglasögon som han köpte igår (det var något fel på dem). Men han åkte dit alldeles för tidigt för det visade sig att butikerna inte öppnar förrän 11, så han åkte hem igen och ska tillbaka lite senare idag.

Under vattenfallet i The Palms pool

Idag är det mulet och har redan hunnit regna en liten skvätt med betoning på liten skvätt. Hoppas solen tittar fram lite senare i all fall!

Nu är det snart lunchdax!

//S

Posted in Bilder, Kamala beach, Thailand | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv