web analytics

Måndag den 14 mars

God morgon!

Nu har vi precis ätit frukost och ska bege oss till Phuket town för att förlänga våra visum. Igår kvälll funderade vi på om vi skulle göra en visarun till Malaysia istället men vi skulle bara få 15 extra dagar då och det räcker inte..

Jag har förresten fått ont i en muskel (tror jag) precis ovanför knät, gör ont så fort jag rör benet :( Kan det vara en muskelknut som gör ont? Gör dom ont när man går och böjer benet? Ska man massera eller what to do?

Sitter och lyssnar på Melissa Horn – Falla fritt. Fin låt! Men nu ska vi åka.

//S

Posted in Thailand, Vardag | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv