web analytics

Massage i Thailand

Idag tog vi en sista massage innan vi lämnar Thailand. Jag tog en head- and shouldermassage på 30 minuter och en handmassage på 30 minuter. Tore tog en fotmassage på 60 minuter. Under resans gång så har vi provat på ganska många olika massage; thaimassage, oilmassage, back- and shouldermassage, swedish massage, hand, huvud och fotmassage, ansiktsmassage..och nu har jag säkert glömt nåt.

En thaimassage är en helkroppsmassage men ser olika ut varje gång, det verkar inte finnas något standardkoncept som ska följas utan alla salonger gör olika. Till och med på en och samma salong gör de olika. En gång beställde Jag och Tore varsinn thaimassage på samma ställe men fick två olika massager. Och på vissa ställen ska man ta av sig allt förutom underkläder och på vissa ställen behåller man alla kläder på. Variation i all ära men ibland är det skönt att veta vad man får.

Dagens massagefåtöljer.

Nu ska vi snart äta en sen middag och sen ta en taxi till flygplatsen. Ska bli intressant att se hur jetlaggade vi blir efter denna resa..

//S

Posted in Att göra Thailand, Thailand | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv