web analytics

Middag på Phi Phi

God morgon!

Igår träffade vi några av de som skulle åka med till Thailand. Vi åt på en Thailändsk restaurang och diskuterade datum, boendeformer och priser.

Efter ett tag gled diskussionerna in på affärsidéer och erfarenhetsutbyten. Det blev väldigt lärorikt med många bra tips på säkerhetskopieringslösningar inför resan.

Om de andra som följer med på resan är hälften så trevliga och intressanta som de vi träffade igår kommer vistelsen i Thailand att bli fantastiskt rolig.

Restaurang Phi Phi Island på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Pad Thai och Singha. Kan det bli mer thailändskt?

Stefan, Micke, Marlena, Christoffer, Daniel, Sara och Tore.

//Tore & Sara

Posted in Thailand | 4 kommentarer

4 svar till Middag på Phi Phi

 1. Micke skriver:

  Tack för en trevlig kväll, hoppas ni får det bra i Thailand.

 2. Sara skriver:

  Detsamma! Tack tack :)

 3. Gunnarsson skriver:

  Berätta gärna mer om vad för säkerhetskopieringslösningar ni pratade om. Måste lösa mitt men vet inte hur.

 4. Micke skriver:

  Gunnarsson: Jag har skrivit tre blogginlägg hittills, kolla http://blog.mjo.se/category/sakerhetskopiering/

  Har ett inlägg till på G, men det har inte blivit av än. Det inlägget kommer beskriva hur jag gör min lokala backup (där jag använder programmet AllwaySync).

  Ställ gärna frågor i kommentarerna om du undrar något specifikt.

  Tore kanske har lust att dela med sig av sina reflektioner också? Vi diskuterade om att hans backupbehov är ganska olikt mitt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv