web analytics

På väg till Lonely Beach

Hej!

Imorse tog vi en taxi till Lonely Beach. Och TUR att vi tog en taxi och inte åkte moppe. Nu fick vi verkligen se hur bergigit Koh Chang är. Smala backiga vägar. Och taxin körde ibland mitt i vägen i uppförsbackar nära krön..

På väg mot en nedförsbacke.

Vi gick lite fel först och kom ner vid en restaurang som låg på stenar och inte vid stranden.

Lonely Becah centrum. Det fanns en del restauranger/caféer, små stånd med kläder m.m.

För att komma till stranden var man tvungen att gå en liten bit längs vägen från Lonely beach centrum. Det var inte alls långt.

Väl framme vid resorten där vi ska sitta och jobba idag tog vi varsin icecream milksake. Gissa vilken som är min?

Nu sitter jag, Tore och Christoffer här på Siam Beach Estate. Sebastian, Sebastian och Petter kommer om en stund, de skulle gå iväg och kika lite på Lonely beach centrum.

I nästa inlägg får ni se stranden!

//S

Posted in Att göra Thailand, Koh Chang, Lonely Beach, Thailand | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv