web analytics

Rishjärta

Heej!

Snart är klockan 20 här i Thailand och då är det dax för middag med de andra. Får se vilken restaurang det blir ikväll, sista kvällen på Koh Chang. Det känns bra att lämna Koh Chang nu efter nästan en och en halv månad här. Vi har märkt av att högsäsongen börjar gå mot sitt slut, det är mindre folk här nu än när vi kom hit i slutet av januari.

Idag fick vi lite riskärlek till lunch.

Idag var vi och tränade på förmiddagen. Vi hyrde moppe igår eftermiddag och passade på att åka bort till gymmet idag när vi ändå hade moppen. Sen har vi jobbat.

//S

Posted in Koh Chang, Mat/restauranger, Thailand | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv