web analytics

Sirocco Restaurant, Bangkok

Igår kväll åkte vi upp i Sirocco Tower för att titta på utsikten över Bangkok by night. Och gud vad fint det var!

Sirocco Tower, eller egentligen Sirocco restaurant ligger på 64:e våningen i hotellkomplexet Lebua at State Tower. Bildkvalitén på bilderna nedan är inte den bästa, men det får gå..

Bangkok by night från Sirocco

Här är en liten film, den är inte heller så bra men jag lägger upp den ändå. Synd att det inte riktigt går att få det bra när det är mörkt ute..

Med en sådan här utsikt skulle jag vilja bo, hur fint som helst!

Vi åkte upp och tog en drink på terassen. 470 baht för en daquiri och 470 baht för en mojito. Inte direkt samma priser som barerna on the ground men fortfarande billigare än drinkar i Sverige :) Minelarvattnet kostade 310 baht och det var väl lite att ta i..men det är ju det..man betalar för läget och såå värt!

Sirocco tower är ett måste i Bangkok!

//S

Posted in Att göra Thailand, Bangkok, Thailand | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv