web analytics

Sista kvällen på Koh Chang

Heej!

Igår var det sista kvällen på Koh Chang för vår del. Jag, Tore, Carl och Daniel åker vidare mot Phuket. Ena Sebastian åker hem om några dagar och den andra Sebastian möter troligtvis upp oss i Phuket om några dagar. Manuel stannar kvar på Koh Chang tills dess att han ska hem till Berlin. Christoffer åkte till Vietnam på visarun i söndags och ska vara där en vecka, sen kommer han ner till Phuket. Petter som var med oss på Koh Chang en vecka tidigare möter också upp oss i Phuket. Sedan kommer även två nya sluta upp i Phuket i mitten av mars; Marlena och Stefan, ska bli kul :)

Då till gårdags kvällen. Vi åt på Buffalo Bill Steak House och gissa vem som klämde 1 kg kött igen!?

Efter middagen tog vi en mojito på 15 Palms och sen gick vi till Sabay bar.

1 kg kött på Buffalo Bill Steak House

Sebastian efter 1 kg kött!

På 15 Palms

Sebastian, Manuel och Yom

När vi skulle gå vidare blev vi stoppade av några födelsedagsfirare som insisterade på att vi skulle hjälpa dem med tårtan. Såklart!

Sebastian och Manuel. I bakgrunden ser ni en manet som hänger i trädet.

Vattenpipa på Sabay bar

Nu ska vi packa ihop våra grejer, möta upp de andra för en sista lunch på Koh Chang och sen bär det iväg med minibus över färjan bort till Trat flygplats.

Det kommer upp några tidsinställda inlägg under dagen medan vi reser!

//S


Posted in Bilder, Koh Chang, Kvällstid, Thailand | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv