web analytics

Thaimassage eller Swedish oilmassage?

Nu på eftermiddagen har vi varit på massage. Tore fick manikyr, pedikyr och swedish oilmassage i present av några här så idag var det dax att testa det. Jag tog en thaimassage. Den thaimassagen jag fick idag innehöll en hel del klättring på mig. Sen fick jag ta på mig ett par konstiga shorts och behålla linnet på..vid alla andra massager har jag bara fått behålla trosorna på men idag var det någon slags klädkod som gällde..

Manikyr.

Massageshortsen?

Nu regnar det ute och har gjort det de senaste två timmarna men enligt några vi träffade idag så ska det tydligen bli sol och fint igen på måndag :)

Nu ska vi koll på en film sen ska vi nog vara med på V75 ikväll, vi satsade pengar förra veckan (fast vi inte va med) och vi vann lite så ikväll satsas det som vi vann då. Så hoppas vi att öl- och muiskquizkvällen blir imorgon istället!

//S

Posted in Att göra Thailand, Thailand, Vardag | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv