web analytics

Avskedsmiddag på Peppinos

Igår hade vi en avskedsmiddag på Peppinos för Josefin som ska åka flytta tillbaka till Sverige nu på söndag. Det är verkligen jättetråkigt, hon är så himla söt och rar. Middagen var i alla fall väldigt trevlig med både glada, seriösa och läskiga(?) diskussioner.

Jag hade inte ätit på Peppinos tidigare men kan meddela att det är en mysig restaurang med väldigt god mat, alla var mycket nöjda:)

Johanna, Maja, Sandra och Ivana.

Det blev en bild på Lisas köttbit. Min mat gjorde sig inte lika fin på bild.

Josefin, jag och Lisa

En halvkass bild på utsikten från den översta våningen på Peppinos. Restaurangen är nämligen i tre våningar. För övrigt har tydligen både Madonna och Bon Jovi besökt Peppinos (det fanns bildbevis inne på restaurangen).

Idag är det sol och fint ute, vi har inte gjort några planer än så vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt.

Ha en fin lördag!

//S

Posted in Kväll, Malta, Restauranger/Cafeér, Tjejkvällar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv