web analytics

Cafe Bezz

Idag på förmiddagen träffade jag Kaisa och världens sötaste Milo för en väldigt trevlig fika på Cafe Bezz. Har länge velat gå dit (vet inte varför egentligen..eller jo jag tror jag hade hört att de skulle ha gott kaffe där) vilket jag nu kan intyga att de har!

Två stora cappuccino blev det

Nu på eftermiddagen har vädret varit riktigt fint. I natt vaknade vi däremot av världens åska (trodde nästan att någon släppte bomber här på ön för det lät så himla högt).

Annars är det plugg som gäller och ikväll är det boxning igen:)

Just ja, har bokat flygbiljetter till Sverige för en weekend, 29 feb – 4 mars, då två av mina bästa kompisar ska ha 25-års fest!

//S

Posted in Malta, Restauranger/Cafeér, Vardag, Väder | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv