web analytics

En välbekant doft förgyller en underbar dag

Både Sara och jag har ett speciellt förhållande till västkusten. Både Saras och min släkt har sommarstugor där. Vi har båda haft många långa sommarlov på västkusten. Åkt båt mellan öarna, spelat fotboll och sprungit barfota på klipporna. Vi tycker om västkusten väldigt mycket båda två.

Idag är det 21 grader och solsken på Malta. Vi var uppe tidigt för att spela Tennis i solskenet. Tennisbanan ligger i närheten av vattnet och plötsligt slår en välbekant doft emot oss. Svensk sommarvärme, lätt saltig bris från havet, doften av klippor och lite lätt fisk från båtarna på väg in i hamnen.

Malta luktar som svenska västkusten.

Och det är underbart.

//Tore

Posted in Betraktelser, Malta | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv