web analytics

Tennismorgon

Hej!

Åh vilket fint väder vi har idag, solen strålar och himmelen är alldeles blå och det är jättebehagligt ute!

I morse mellan 9 och 10 var vi på tennisbanan och spelade lite tennis! Sen gick vi en kort sväng till Halloweenbutiken igen, jag glömde köpa en treudd igår.

Vi ska snart gå och hämta nycklarna till lägenheten, men flyttlasset går imorgon. Jag ska nog ta mig in till Sliema lite senare, är en sak jag måste köpa, men får se hur det blir för det skulle egentligen vara skönt att bara gå ut och lägga sig i solen en stund..

Vädret idag :)

Tummen upp för tennis!

Genom nät.

Så varmt och svettigt att till och med tröjan åkte av. Tyvärr kunde jag inte göra detsamma..

Tore måste jobba idag, han har en deadline på söndag. Och jag har lite plugg jag måste göra nu en stund också. Så kan det gå om man är iväg och shoppar och lunchar och grejar två hela dagar mitt i veckan ;) Men det var det lätt värt!

Ses om en stund så får vi se hur dagen utvecklas!

//S

Posted in Bilder, Malta, Sport och träning | 1 kommentar

Ett svar till Tennismorgon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv