web analytics

Fyrverkerishow vid Valletta Seafront

Igår ville vi åka och titta på en fyrverkeritävling i Valletta och passade samtidigt på att äta middag vid Valletta Seafront. Det är faktiskt väldigt mysigt att äta där, ett litet restaurangstråk precis vid vattnet. Vi åt på en kinesisk restaurang tillsammans med Johanna, Erik, Clara och Jimmie. Jag och Tore hade ätit där en gång tidigare (när vi precis flyttat till Malta) och tyckte det var väldigt gott då så vi valde den restaurangen igen. Gott och prisvärt!

Många väldigt fina fyrverkerier måste jag säga:) Och en heltrevlig kväll!

Och jag är så himla glad för mina föräldrar kommer äntligen och hälsar på 24-27 maj. Det ska bli SÅ kul! Och så har vi fler trevliga besök att se fram emot i maj. 7-11 maj kommer en av mina bästa vänner, Linnea, hit med två kompisar och 17-20 maj kommer Tores bror och fru. Späckat schema i maj alltså:)

Posted in Kväll, Malta, Restauranger/Cafeér | 2 kommentarer

2 svar till Fyrverkerishow vid Valletta Seafront

 1. Linnea skriver:

  Jaaa….imorrn ses vi!! Timmarna går så långsamt nu, vill sitta på flyget!
  <3

 2. Vad var anledningen till att de besökte Valletta och åt middag vid Valletta Seafront? Visit us Telkom University

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv